1.Neon ? Wiesz co to wogóle jest Neon ? To jest zwykła listwa świetlna na ledach po pare gr. za szt.
2.Czemu masz takie ceny ? Koszt zrobienia takiego twojego "neonu" przekracza chociaż 5-10zł ?
3.Jak napisał noname_conek,
_________________ Posłuchaj go, prawde Ci powie ----------------------------------------------------->
Allwall [Usunięty]
Wysłany: 2008-09-21, 09:10
czy ja wiem czy to taki ulepszacz? pod remizę jak zajedziesz to zrobisz wrażenie może, lećmy w klasyka Panowie a nie jakieś diody neony spojlery i zderzaki z kosmosu:D to moje zdanie:) klasyk vs wieś 1 do 0:P wybór należy do ciebie:)
to nie są neony takie cos to sobie można do traktora zamontować a nie oszpecać marke VW neon to jest rurka z zamkniętym gazem w środku a na końcach ma dwa palniki co rozświetlają ten gaz i w zależności od domieszek to świeci na biało czerwono lub niebiesko i potrzebuje przetwornicy z 12V na 300V ale prądu zmiennego a nie stałego jak te LEDONEONY kicha i tyle
[ Dodano: 2008-09-21, 10:31 ]
i jeszcze jedno w koncu jak wykład to wykład ta przetwornica nosi też nazwe: powielacz napięci