są gusta i guściki w swojej 3 mam helle clear i chciałem to dopełnić. A propo nie wiem czy zrozumiałeś pytanie? Bo ja prosiłem o porade co do marki migaczy wykonania itp a nie o sugestie co myślisz o chrom clear blendach i migaczach.
Silnik: odpala.. Pomógł: 3 razy Wiek: 21 Dołączył: 06 Maj 2011 Posty: 517 Skąd: ZSL , Koszalin
Wysłany: 2011-11-03, 21:13
Taksi napisał/a:
w swojej 3 mam helle clear i chciałem to dopełnić.
a w hellkach nie masz przypadkiem migacza? jeśli masz to pieniążki które masz zamiar przeznaczyć na jakieś tam 'klir migacze depo albo fk' zainwestuj w zaspawanie w zderzaku miejsc po migaczach i blendach... efekt o wiele lepszy..
w swojej 3 mam helle clear i chciałem to dopełnić.
a w hellkach nie masz przypadkiem migacza? jeśli masz to pieniążki które masz zamiar przeznaczyć na jakieś tam 'klir migacze depo albo fk' zainwestuj w zaspawanie w zderzaku miejsc po migaczach i blendach... efekt o wiele lepszy..
nie jestem pewien ale raczej nie ma jest klosz świateł mijania, długich i postojowa.
Ale zawsze mozna wymodzić kierunek pod postojem.. w tej dolnej zaślepce..
rewelacja ziomuś nie ma jak to kupić światła za 600zl rozszczelniac je (rozbierac) a żeby jak to napisałeś wymodzić jakieś migacze. Do tego dorzucasz pomysł z zaślepianiem zderzaka po blendach z migaczami bo fajnie to wygląda ,a żeby było śmieszniej prawisz morały o wydawaniu 100 zl na clear migacze bo skoda kasy (BO JAK BY BYŁO TO DROGO) Ciekawi mnie jedno czy ruszyłeś choć przez chwile głową jak tani jest twój pomysł. Pewnie jak byś zobaczył rachunek za to wszystko opadłaby tobie
Silnik: 1.4 AEX Pomógł: 1 raz Dołączył: 12 Lip 2011 Posty: 410 Skąd: z domu;)
Wysłany: 2011-11-05, 17:09
Taksi, Ludzie przerabiają te lampy bez rozklejania ich robiąc kierunek zamiast postojówki a postoje w kierunkach. Możesz też zrobić tak, że zostawisz te helle w spokoju zaspawasz zderzak i kierunki dasz w kratkach zderzaka na dole. Wygląd będzie miało i kasę moim zdaniem lepiej zainwestujesz w gładki zderzak, bo te kierunki z allegro właśnie JOM FK DEPO parują i nie mają ogólnie fajnej opinii. Większość ludzi ci powie że najlepszej jakości są oryginalne. Ja chciałem mieć clear ale nie warto wydawać stówki. zrobiłem tak:
I jestem zadowolony
Tak poza tematem Taksi, to bez napinki bo chłopaki chcą pomóc i wyrażają swoją opinię i nie pisz że są gusta i guściki bo forum jest też od wyrażania swojej opinii
Tak poza tematem Taksi, to bez napinki bo chłopaki chcą pomóc i wyrażają swoją opinię i nie pisz że są gusta i guściki bo forum jest też od wyrażania swojej opinii [/quote] Spoko ziomuś rozumie ze forum jest od wyrażania swoich opini. Ale uczmy się czytać ze zrozumieniem, ok. W opisie napisałem ze prosze o porade, opinie tych właśnie migaczy blend. Wiec wystarczy napisać jak to ty zrobiłeś krótko mówiąc ze są one do dupy. I tera wszystko jest jasne.
Silnik: 1.4 ABD Pomógł: 136 razy Wiek: 31 Dołączył: 25 Lut 2008 Posty: 3154 Skąd: ELE Łęczyca
Wysłany: 2011-11-05, 23:24
Joker fajnie wyglądają te kierunki. Miałem takie same. Założę się, że kupiłeś - jak ja - białe kierunki i wypatroszyłeś środek zostawiając tylko zewnętrzną szybkę. Też tak robiłem.
_________________ REGULAMIN FORUM
Potrzebny nr części z ETKA? - PW ( podać rocznik i model silnika ) - w wolnej chwili pomogę