Szukam zdjęć oryginalnych wypuszczonych przez fabryke wersji Golfa GTi (chodzi mi o umieszczenie emblematów itd lustw progów itd ...) najlepiej w wersji czerwonej nie czarnej ... prosze o linki do zdjęć itd ja nie wiem które z tych wersji przedstawionych np: na google są oryginalne a które modyfikowane przez właścicieli
Tak jak napisałem chodzi mi o wersję 5 drzwiową GTi kolor czerwony lub pokrewny czerwonego np: taki jak mój o ile takie były ... wnętrze i na zewnątrz ...
ps: ile kosztuję oryginalny próg plastikowy do Mk3 kurde nie moge znalezc na allegro wszedzie jakies biale z jakiejs masy szklanej do malowania ....
Silnik: Audi A4 B5 Avant 1.6 AHL 101 PS Pomógł: 9 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Lis 2008 Posty: 774 Skąd: Kętrzyn/Gdańsk
Wysłany: 2008-11-11, 09:38
Aro kupiłeś tego golfa jako GTI czy sam go doprowadziłeś do takiego stanu ? czy ja z moim kolorem (zobacz u mnie w stopce) dam rade zrekonstruowac na swoim samochodzie wersje GTI ? czy to bedzie smiesznei wygladalo he