Tylko jak sie go montuje zeby wygladał jak w oryginalnej masce? Mam wyciąć maske przyklejić go od spodu zaszpachlować( tak aby zrównać go z maska) czy jest jakis inny sposób??? Niecche go przylejec bezposrednio do maski bo to badziewnie wyglada!
ZGÓRY DZIENKI ZA POMOC
OMG, dla mnie to to samo, Po co ci te wloty? Wiocha totalna! Rozumiem jakby to miało czemus służyć. Jak chcesz miec wlot powietrza to zrob go w prawym błotniku i zaluz stozek! To przynajmniej ma jakis cel!
Silnik: 1.4 ABD Pomógł: 5 razy Wiek: 46 Dołączył: 08 Lis 2007 Posty: 180 Skąd: 64-100 Leszno
Wysłany: 2007-11-20, 12:19
Witam.Zgadzam się z kolegą,choć jest jedno ale...lepiej zrobić (jeśli już tak się napalił na te otwory) wyloty powietrza na masce przy szybie w okolicach spryskiwaczy.Dlaczego? podczas jazdy pod maską powstaje ciśnienie od wpadającego tam powietrza,wzrastają opory.Robiąc WYLOT zmniejszamy ciśnienie a przy okazji ciepłe powietrze wydostaje sie spod maski zmniejszając temperaturę wokół silnika...
Silnik: 1.4 ABD Pomógł: 5 razy Wiek: 46 Dołączył: 08 Lis 2007 Posty: 180 Skąd: 64-100 Leszno
Wysłany: 2007-11-21, 16:40
he he taki nawiew turbo niejednemu by się przydał,może wywieje z głowy dziwne pomysły no ale natym polega tuning,żeby inni oczy przecierali ze zdziwienia,bo fachowiec tylko głową pokręci.
Silnik: 16 Pomógł: 3 razy Wiek: 31 Dołączył: 22 Sty 2008 Posty: 240 Skąd: warszawa
Wysłany: 2008-01-31, 15:10
nierób tego --golf to nie mitsubischi evo a pozatym takie cos było modne wiele lat temu (dla mnie to wywalona kaska i niejest to ani ladne ani praktyczne) kup sobie krate browca zamiast tego pozdrawiam