siema, mam w swoim golfie czarne a raczej już szarawe zderzaki, chce je pomalować na kolor nadwozia, czy musze kupić najpierw nowe zderzaki i je lakierować czy moge lakierować te stare i ile to mniej wiecej moze kosztować u lakiernika? jesli ktoś tak robił to proszę o odpowiedz
[ Dodano: 2008-09-21, 12:48 ]
jak widać zderzaki są juz wypłowiałe...
Silnik: 1.6 ABU Pomógł: 5 razy Wiek: 26 Dołączył: 20 Mar 2008 Posty: 400 Skąd: Medyka
Wysłany: 2008-09-21, 17:41
A ta część co będzie wystawać (czarna wypłowiała) proponuje ci pomalować na czarny mat ! tylko oczywiście porządnie czyli czyszczenie podkład (DO PLASTIKÓW) no i czarny mat efekt nowości powinien się utrzymać do 2-3 lat jeśli jest garażowany
A ta część co będzie wystawać (czarna wypłowiała) proponuje ci pomalować na czarny mat ! tylko oczywiście porządnie czyli czyszczenie podkład (DO PLASTIKÓW) no i czarny mat efekt nowości powinien się utrzymać do 2-3 lat jeśli jest garażowany
nie znam się na malowaniu, ale mam ten sam problem, wypłowiało wszystko, a nie chce mi się co parę dni jechać na nowo czernidłem, chciałbym odnowić kolorek czarny na tych elementach:) jak to zrobić? co kupić? czym się kierować?
wydaje mi sie ze po malowaniu zderzaki beda mialy chropowaty lakier chyba ze sie myle? to niech mnie ktos poprawi. ja chce pomalowac dokładnie tak jak kolega .tylko myslałem zeby kupić nowe gładkie zderzaki ????? jak myslicie?