a ja bym napisal lub zadzownil do sprzedawcy i zapytal bo widzialem podobne lampy i nie miely kierunkowskazow tylko tak zrobiona imitacje jak na tych pozdro
Ja je mam, nie posiadają kierunków, górne małe pole to pozycyjne. Przy pomyśle by tam dać mocną żarówkę pomarańczową - nie mamy gdzie zrobić pozycyjnych. Dolne małe pole to nie (tak jak jest w IV) zaślepka tylko cały odlew.
Kurcze dogadałem się z gościem i chce za nie 300zł moim zdaniem warto. Z tym, że muszę mieć kierunki w lampach, bo własnie robię zderzaki na gładko i łatam fabryczne miejsca na kierunki. Może jakbym wsadził pomarańczowe żarowki w miejsce pozycji jak pisał Zico63 to by spełniały swoją funkcję, a pozycje gdzieś bym wcisnął
Podpowiadam: w dolne małe pole. Tylko że to górne jest tak fajnie ryflowane dla rozprowadzenia pozycyjnego - czy na przeglądzie nie będą się czepić?
Odbłyśników reflektorowych lepiej nie ruszać, złazi potem chrom z lustra.
Powinno być O.K., Golfy IV mają na górze migacz a na dole (niektóre tylko) przeciwmgłowe, pozycyjne w wewnętrznych reflektorach i fajnie wygląda.
A może ktoś z Kolegów zakładał właśnie z IV-ki i napisze jak wyszło i czy w ogóle się da?
kierunki mozesz umieścić w zderzaku na samym dole, tuz nad hokejem, są tam dwie kratki, w ich miejscu mieszczą się kirunki plus blenda, CZEPI ma tak zrobione, sam się dziwiłem jak zobaczyłem