Wysłany: 2011-12-25, 21:52 Lusterka ori na Skoda Octavia II
Cześć, witam
Śledząc od jakiegoś czasu poczynania i mody znalazłem ciekawą alternatywę dla oryginalnych lusterek z MK3, ktoś ładnie wyrzeźbił i dopasował lusterka ze Skody Octavii II. Ostatnio myślę nad zmianą... na coś ciekawego z kierunkami, z góry zaznaczam tylko nie M3 - straszna wieś zresztą wątpię żeby któryś szanujący się VAGowicz polecił te wynalazki .
Ale zanim nastąpi jakaś modyfikacja, chciałbym poznać również wasze zdanie na ten temat. Poniżej przedstawiam fotkę, koleżki który dokonał wspomnianego MODa :
Mi się nie podoba, za bardzo futurystyczne jak do mk3. No ale sa gusta i guściki. Bynajmniej wygląda lepiej od wspomnianego m3 czyli wsi nie ma ale rewelacji tez nie, wg mnie ori najlepsze niech sie wypowiedzą inni, a autko ładne
Również jestem na nie. Jeżeli już zupełnie nie podobają Ci się lusterka ori od MKIII to możesz spróbować je okleić czarną folią, lub nawet folią typu "Carbon". Za nowocześnie jak na Golfa
Prawdę mówiąc chodzi w zasadzie tylko o kierunkowskazy, nowoczesność na drugim planie, Carbonowe jak najbardziej jak kolega MaziXVI napisał. Ori jak najbardziej mi się podobają, tylko chciałbym coś urozmaicić, ale też nie przesadzić . Dlatego też koledzy zdaje się na waszą pomoc