Silnik: 1.9 TDI 90KM
Wysłany: 2009-01-14, 21:41
Fasol napisał/a:
To forum ma pomagać a nie propagowac WIOCHĘ ! tak jak wyżej opisano- TE LUSTERKA NIE PASUJĄ DO MK III ANI dobrze nie wyglądają na golfie ANI tez nie spełniają swojej roli ! Dałeś link do aukcji,gdzie jest narysowane jak przymocować,dają ci wieś-wkręty i wieś-adapter to wszystko. Przypominam ci,że ta strona zrzesza miłośników marki MK III a nie "WIEJSKICH TJUNERÓW" ! jak sama nazwa wskazuje "M3 look" dedykowane jest do BMW serii 3,podkreślam że to nie to samo co MK III
"Boże..widzisz a nie grzmisz"
ps. TAKIM TEMATOM MÓWIMY STANOWCZO "NIE"
to na moje zróbmy jeszcze selekcje kto jest z wioski ten wypad z forum,
tylko wtedy Ty napewno wylecisz stąd bo po twojej wypowiedzi widać że z ciebie burak który jeszcze nie zdał matury,
Jeśli już jestes na forum to pisz z szacunkiem do innych!!!!!
łeee Chudy nie przejmuj się tym co piszą rób go tak by Tobie się podobał
a odnośnie wygłuszenia, to jak chcesz to możemy się spotkać i Ci powiem co i jak wygłuszyć, bo mam już to za sobą i jestem w pełni zadowolony jesteśmy obaj z tego samego miasta więc jak co to czekam...
Silnik: 1.4 ABD 60KM + LPG Pomógł: 3 razy Wiek: 24 Dołączył: 06 Lis 2008 Posty: 154 Skąd: Jelenia Góra / Bogatynia
Wysłany: 2009-01-14, 22:15
Chudy87, jeśli chcesz mam takie lusterka do sprzedania. Patrz w sygnaturce jest link do mojego autka - zobaczysz jak wyglądają. Jeśli jesteś zainteresowany: GG:8223791, kom: 501441875, lub PW
Chudy87, jak ci sie widza to zakladaj i nie zwazaj na czyjes opinie ja bym to olal osobiscie, bo dla jednego to wiocha a dla drugiego nie. ale osobiscie tesh bym nie zalozyl ich bo jestem fanatykiem serii i final jak dla mnie fabryki sie nie poprawia
_________________ JAK RYCERZE ZAWSZE BRONIMY HONORU {Z}
seb [Usunięty]
Wysłany: 2009-01-15, 06:20
Chudy87 napisał/a:
Fasol napisał/a:
To forum ma pomagać a nie propagowac WIOCHĘ ! tak jak wyżej opisano- TE LUSTERKA NIE PASUJĄ DO MK III ANI dobrze nie wyglądają na golfie ANI tez nie spełniają swojej roli ! Dałeś link do aukcji,gdzie jest narysowane jak przymocować,dają ci wieś-wkręty i wieś-adapter to wszystko. Przypominam ci,że ta strona zrzesza miłośników marki MK III a nie "WIEJSKICH TJUNERÓW" ! jak sama nazwa wskazuje "M3 look" dedykowane jest do BMW serii 3,podkreślam że to nie to samo co MK III
"Boże..widzisz a nie grzmisz"
ps. TAKIM TEMATOM MÓWIMY STANOWCZO "NIE"
to na moje zróbmy jeszcze selekcje kto jest z wioski ten wypad z forum,
tylko wtedy Ty napewno wylecisz stąd bo po twojej wypowiedzi widać że z ciebie burak który jeszcze nie zdał matury,
Jeśli już jestes na forum to pisz z szacunkiem do innych!!!!!
fosol juz zalapales o co mi chodzi????
nie wyraziles swojej opini tylko poszedles w kierunku obrazania innych.
pozdrawiam
Fasol [Usunięty]
Wysłany: 2009-01-15, 12:32
Chudy87 napisał/a:
tylko wtedy Ty napewno wylecisz stąd bo po twojej wypowiedzi widać że z ciebie burak
Jak na razie to sam z siebie strugasz buraka zakładając takie tematy-nawet nie podaleś skąd jesteś pewnie Pcim dolny ?no nie wazne. Nikt tu nikogo nie obraża tylko wyraża opinię na temat tego co chcesz zainstalować w Golfie. Nie podoba ci się tu ? to do widzenia nikt nikogo nie trzyma tym bardziej wiejskich tunerów Jeżeli masz jeszcze jakis problem to zapraszam na PW a nie burdel robisz na forum.
do Admina: Temat raczej do zamknięcia bo spam się szerzy