Czy w miejsca gdzie jahre miał czerwone paski w zderzakach i bocznych listwach będzie dobrze wyglądało jak zamontuje się listwe dekoracyjną w chromie??
Witam
szybkie konkretne odpowiedzi
Podoba mi się styl czarno szary i tak sobie pomyślałem czy...
no właśnie:
Czy zamiast jak jahre miał w zderzaku przednim i tylnym oraz bocznych elementach plastikowych czerwony pasek bym wstawił listwę dekoracyjną chromowaną
jak na zdjęciu poniżej, to czy będzie to wyglądać na czarnuchu według was fajnie, w miarę czy żenująco i wiocha...
widziałem na paru zdjęciach w opisach użytkowników forum że mieli na autach tak zrobione, i no hmm podobało mi się ale nie wiem jak to w realu wygląda itp.
więc sondujcie...
krystek.l, Moje zdanie znasz. Myśle, że dobrze podpowiedziałem Ci aby założyć temat taki. Koledzy z naszego forum do bardzo dobrzy doradcy. Oceniają fachowym okiem i raczej nie gania pomysłów. No chyba ze ktoś odwali jakies wiejskie spojlery co to niemcy zakładają i na koniec założy jeszcze coś na dach. To tobie ma się podobać auto!. Paski XX jahre już troche przejadły mi się samemu. Zrobisz jak podpowie Ci wyobraźnia i inwęncja twórcza. Powodzonka.
Koledzy z naszego forum do bardzo dobrzy doradcy. Oceniają fachowym okiem i raczej nie gania pomysłów.
no fachura normalnie na tym forum - zawsze te same rady, nigdy nic nowego nie można zrobić na aucie No klasowi fachowcy
_________________ Moje mk3 “go to work, send your kids to school
follow fashion, act normal
walk on the pavements, watch T.V.
save for your old age, obey the law
Repeat after me: I am free”
Ja chyba jednak kupię te listewki... zamocuje je do auta w taki sposób że zdążę zrobić zdjęcia jak to wygląda... i wrzucę tu do tematu i zanim z tym będę jeździć to będę pewny na 100% co i jak... zawsze to nie styl jahre
zobaczymy jak to wyjdzie... ale czekamy na resztę ziomków
Silnik: 1.6 ABU + LPG Pomógł: 20 razy Wiek: 21 Dołączył: 14 Sie 2009 Posty: 700 Skąd: TKI | Kielce
Wysłany: 2010-03-27, 19:12
chrom to pasuje do nowych samochodów a niestety golf III już nie jest młodzieniaszkiem, jak dla mnie to kaszanka bedzie z takimi paskami, duzo Oplów Calibra z takimi chromowymi pierdułkami widziałem i aż szkoda mi tych samochodów