Silnik: AhU Pomógł: 6 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sie 2008 Posty: 574 Skąd: siedlce/okolice
Wysłany: 2008-08-11, 15:23 LAMYP TYŁ VARIANT:)
Witam mam Golfika III 1,8 Variant, czarnego jak smoła a z tyłu czerwone seryjne lampy z pomarańczowymi kierunkowskazami,,,tak mnie to drażni że chcem to zmienić!!
Macie jakieś pomysły??Opinie porady??
Tylko z pierwszego linku! Miałem dymione Hella i leżą na szafie zamienione na clear'y. Nasze autka mają już swoje lata i wiązki elektryczne nie są nowe - tym samym każde dymienie kloszy osłabia i tak coraz słabsze świecenie!
Wiem, że jest specjalna folia do przyciemniania lamp, nawet na allegro można dostać za grosze... A czy oprócz tego jest jeszcze jakiś sposób to nie wiem...
Tylko z pierwszego linku! Miałem dymione Hella i leżą na szafie zamienione na clear'y. Nasze autka mają już swoje lata i wiązki elektryczne nie są nowe - tym samym każde dymienie kloszy osłabia i tak coraz słabsze świecenie!
czy masz jeszcze te lampki i czy sa do kombi ??
_________________ !! Sprzedam mojego golfika !!!
1994 r