Silnik: 1.4 kat AEX Pomógł: 10 razy Wiek: 24 Dołączył: 04 Mar 2008 Posty: 273 Skąd: Koszalin
Wysłany: 2008-12-30, 22:42 lampy
więc pytanie jak w temacie. w jaki sposób mozna przyciemnic normalne lampy tak aby koszt nie byl az tak wielki i zeby nie trzeba było zmieniac lamp. wiec co? gdzie i za ile?
nie ma takiej opcji zaraz bedziesz maił niebieskich na ogonie jak moj znajomy, i albo zabiora dowód i skierują na badanie albo to bedziesz zdzierał na ich oczach
Po części marcinkoz2910 ma rację... Całych lamp tylnych raczej bym nie radził kleić... Jak chcesz trochę odświeżyć zwykłe lampki to czarną folią przyciemnij tylko pomarańczowe kierunki u góry. Zobacz u mnie bo ja tak mam i fajnie wygląda, ale wiosną zmieniam na ciemne od GT
P.S: Ja mam pół na czarno a pół na czerwono. Miałem całe czerwone i świetnie to wyglądało ale światło było od kierunków czerwone i zmieniłem. Także jeśli chcesz sie w to bawić to na czarno same kierunki i będzie od razu lepiej
Silnik: brak Pomógł: 3 razy Wiek: 23 Dołączył: 11 Sty 2009 Posty: 68 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 2009-01-13, 19:54
Zawsze możesz "rozkleić" i sam klosz delikatnie psiknąć farbką do przyciemniania świateł od wewnątrz - jeżeli nie zrobisz tego zbyt mocno, to się nie przyczepią.