Dobra to stalo sie brat mi zamowil lampunie jak juz je bede mial to porobie fotki jak leza na golfinie
[ Dodano: 2008-10-04, 10:50 ]
lampy zalozone i problem lampy maja zarowki 2wloknowe i na pozycyjnych ten prcik w zaroce doslownie sie zarzy a nie swieci przy nacisnieciu hamulca jest podobnie tylko ze swiatlo jest troszke mocniejsze. Mial ktos z was kiedys taki problem? Czy moze to wina zarowki?
[ Dodano: 2008-10-05, 14:51 ]
SPrawa z zarowkami rozwiazana po prostu gosc na stacji wepchnol mi zarowki na 24v
Ale pojawil sie gorszy problem wczoraj po zalozeniu lampek pojechalem umyc golfine no i sobie myje patrze a tu akwarium mi sie zaczyna robic w lampkach kupilem silikon i mam zamiar obleciec ja wkolo silikonem ale jest jeszcze jedno ale mianowicie ta woda co wczoraj mi wleciala do lamp zostawila zacieki na lustrach i kloszu. No i pytanie dla posiadaczy lamp z allegro mial ktos moze z was podobny problem i czym usunac te zacieki przemyc woda destylacyjna?