Silnik: 1.6 ABU + LPG Pomógł: 5 razy Wiek: 22 Dołączył: 18 Kwi 2011 Posty: 861 Skąd: Lubin
Wysłany: 2011-10-13, 11:45
Zabiora Ci dowod jak tak bedziesz mial
efekt wrzucasz zarówke pomaranczowa w reflektor
a z tego co widac to smoked jest odwrotnie zrobiony,odblysnik jes pomalowany na czarno...
Silnik: AAM -> AGG Pomógł: 27 razy Wiek: 23 Dołączył: 03 Sie 2009 Posty: 2573 Skąd: Kutno
Wysłany: 2011-10-14, 08:02
Poldek napisał/a:
Zabiora Ci dowod jak tak bedziesz mial
efekt wrzucasz zarówke pomaranczowa w reflektor
a z tego co widac to smoked jest odwrotnie zrobiony,odblysnik jes pomalowany na czarno...
dobra rozmkmina
temat przenoszę do działu stylizacja a zdjęcie to jest całe w ps to nie wiadomo jaki parch został fotografowany.
z tego co widziałem w innym temacie to nie trzeba wstawiać pomarańczowej żarówki, wystarczy wrzucić żarówkę zamiast na 12v to na 24v i to da taki efekt
Radi mk3, dobrze gada tu nie ma żadnego tuningu lamp. To tylko dobrze obrobione zdjęcie. Ja jak spojrzałem na to zdjęcie to od razu zauważyłem OCB. Och chłopaki wymyślacie na siłę
tu chyba kolega ma racje co do pomalowanych odblysnikow, kolejny golf znaleziony w necie z ciemnymi srodkami chyba ze ten sam fotograf co wczesniej robil to zdjecie