ile? przecież cena normalna to około 50zł od szyby co daje 250...
_________________ Moje mk3 “go to work, send your kids to school
follow fashion, act normal
walk on the pavements, watch T.V.
save for your old age, obey the law
Repeat after me: I am free”
chodzi o folie folie bo piec jest drogi juz sie dowiadywałem .... a jezeli na przednie szyby tj od kierowcy i pasazera sobie załoze folie to nie bedzie sie zdzierać zadzierac itp??? bo moj kolega sam sobie załozył nei wyszło mu to ładnie a poza tym zadziera sie na szybach
własnie trzeba fachure znalezc zawsze taniej prywatnie niz w firmie:) a przednie chodzi lekko przyciemnić chyba 15% mozna tam na forum gdzioes czytalem kiedys:P)
Silnik: 2e plus,bmw Pomógł: 18 razy Wiek: 27 Dołączył: 15 Paź 2007 Posty: 685 Skąd: malbork
Wysłany: 2010-03-07, 16:52
kamyk212121 napisał/a:
własnie trzeba fachure znalezc zawsze taniej prywatnie niz w firmie:) a przednie chodzi lekko przyciemnić chyba 15% mozna tam na forum gdzioes czytalem kiedys:P)
Silnik: 1.9 tdi 90 kucy 1 osioł ;p
Wiek: 26 Dołączył: 01 Mar 2010 Posty: 16 Skąd: z miłości rodziców
Wysłany: 2010-03-07, 16:57
Jeśli mogę coś powiedzieć.. 50 zł za szybę? hmm dobre, ale chyba folią zwykłą z supermarketu, które nie są termokurczliwe. poza tym tylnią szybę wypala się a nie jak tutaj nie raz czytam "trzy paski ". I jeszcze jedno. Nikt za 50 zł robocizny nie będzie tego robił.. no chyba, ze znajomemu..
Można to usunąć ale niektórzy chyba nie zdają sobie z niektórych rzeczy spraw.. Bo jakbym brał 50 zł za robociznę to nie prędko by się zwróciły koszty typu szprzęt szkolenia.. tak na marginesie packą za 15 złotych to se można... ja za samą packę do ściagania profesionall zapłaciłęm 70 zyla..
Ludzie każdy chce żyć.. Poza tym wykonanie a wykonanie to też różnica..
u mnie za zrobienie samego tylu z tego co pamietam 350/400zł (5lat temu)... folia z atestem, wszystko ladnie przyciete zeby folia sie nie podginała, boczki sciagane itp.
Adam.M [Usunięty]
Wysłany: 2010-03-07, 18:20
piotrus23 napisał/a:
zapłaciłem za przyciemnienie a nie za przglutowanie foli usługa adekwatna do aksy i mam super zrobione
drogo drogo ja dalem 350 zl w zakladzie znanym na calym pomorzu, np dilerzy z trojmiasta u nieg robią, wiec pelny profesjonalizm