i jaki kolor wybrać jeżeli mój golfik jest granatowy, wpadający w fiolet(nie mam fotki niestety)
?Moderator: Moderator
?
golfiak jest taki granatowy wpadający w fiolet albo niebieski sam nie wiem
nie umie określić koloru dokładnie. No ale jak już malować to to i to na taki sam kolor. Czerwony to standard bo wszyscy na czerwono malują, ja jeszcze myślałem nad oczojebnym zielonym
zielony by mi chyba bardziej pasował do czarnych barw
a jeśli golf ma w sobie niebieski czy fioletowy to chyba kolor czerwony:> niebieski nie pasuje, choć podobno kolory niebieski i czerwony są dedykowane dla volkswagena 
http://moto.allegro.pl/item317018731_vw ... l_1_4.html
czerwony to przezytek... ja majac same bembny na probe pomalowane na zolto nie spotklem sie z ani jedna negatywna ocena doboru tych kolorow
ja kiedys w swoim pomalowalem na bardzo ciemny niebieski z dodatkiem proszku swiecacego i to nie ladnie wyglada... ale jak zrobi sie cieplej to pomaluje na czarno... seryjne byly tez czarne i sie ludzia podobały

a ja mam calego na taki wlasnie niebieski
i zastanawiam się nad zielonymi tarczami i zaciskami
tylko aluski musze kupic jakies fajne 
na niebiesko zaciski widziałem w białym samochodzie i też wyglądały fajnie
do ciemnych barw na czerwono bym malował
a do jasnych kolorków no to jakieś oczojebne kolory
jasna zieleń, pomarańcz, żółty, raz widziałem w civicu gość miał chromowane
też ciekawie wyglądało tyle że aluski miał czarne więc sie chrom wyróżniał.
ALE TO WSZYSTKO KWESTIA GUSTU

to zależy jak kto się do tuningu przykładapiotr0488 napisał(a):malowanie zaciskow to dla mnie taki dziwny "tuning"
jak ktoś robi wszystko na odwal się wtedy wychodzi wieś tuning
jak ktoś chce uzyskać rzeczywiście fajny efekt to się udaje doprowadzić autko do zamierzonego wyglądu, trzeba tuningować z głową, a nie tuningować dla samego tuningowania, wszystko może fajnie wyglądać jak się to odpowiednio zrobi, volkswageny to chyba jedne z najbardziej podatnych samochodów na modyfikacje 
ale czasmi nie ma co szukac na sile bo ta nasza oryginalnosc moze narazic ans an lekka kompromitacje
hehe nie wiem moze do czarnego zloty kolor by pasowal... widzialem kiedys ubaru impreze ze zlotymi wstawkami i aldnie sie komponowaly z czarnym lakierkiem... a co do tuningu to ludzie maluja zaciski bo to zmienia wizerunek ich auta delikatnie dla niektorych pozwala minimalnie je odmlodzic ale nadac agresywny wyglad a ze to ejstna z najtanszych modyfikacji to ludzie to robia masowo:PUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości