No więc tak, postanowiłem sobie kupić w tym miesiącu taki zestawik:
- http://moto.allegro.pl/it...golf_3_jom.html
(Widziałem też podobne aukcje w cenach 120-150 tylko, że miały tylko atrapę halogenu, a ja mam w planach sobie dorobić przycisk do tych halogenów, bo seryjnie w moim mk3 go niestety nie ma:( )
- http://moto.allegro.pl/it...na_za_2szt.html (No i takie cuś taniocha a fajnie będzie pasować do przodu, bo jakoś seryjne pomarańczowe kierunki mi się nie podobają, a zawsze to jakoś odświeży wygląd autka)
Właśnie kupuje i przelewam kase
p.s
Mam cichą nadzieje, że mi to będzie pasować do golfiaka, i nic nie będzie za duże albo za małe
dawidg87, napewno bedzie ci wszystko pasowac ja mam takie same tylko ze w wersji bez halogenu i jest wszystko ok do tego fajne klary w chromie i bedzie git powodzenia w dalszych przeróbkach
_________________ czorny27
MÓJ GOFEREK
aktualne foto str.1
zlot PleszeVW str.27
nowe kolo na sezon 2009 brock B5 16'' str.19,polerka rantu str.20
sesja sezon 2009!!! str.22!!!
recaro gti edition str.17!!
foty sezon 2008 str.8!!!!!!!!!!!
zlot golf3.pl str.6!!!
Witam!
...i jak zmontowałeś halogeny? ja właśnie kupiłem podobny zestawik (nieco dymiony ) - a zupełnie nie wiem czy pędzie mi potrzebny nowy włącznik - na dniach to sprawdzę bo człowiek zarobiony i jeszcze pogoda nie sprzyja ale napewno będzie działac. Golfa mam nieco ponad miesiąc haha wiec nie wiem jak tam z kablami i wogóle z podłączeniem...
Pzdr.
poweim wam tak wystzko aldnie pieknie wyglada ale te halogeny maja to do siebie ze pekaja w nich czybki zima a samej szybki juz nie da rady chyba kupic
dokładnie to samo pomyślałem jak wypakowałem je dziś z pudełka...
no cóż postaram się zamontowac je jeszcze w tym tygodniu jednak wydają się nieco delikatne mimo to za tą cene nie oczekiwałem więcej - jeszcze ta naklejka - "Made in Taiwan"
poweim wam tak wystzko aldnie pieknie wyglada ale te halogeny maja to do siebie ze pekaja w nich czybki zima a samej szybki juz nie da rady chyba kupic
hehe 10 dni po zamontowaniu mam już nawet mycie za sobą i jak na razie nic mi nie popękało a mroziki były i to nawet ładne a co do parowania nie zaobserwowałem u siebie tego zjawiska ładnie świecą, ładnie się prezentują z tymi chromowanymi bokami no i idealnie pasują do niebieskiego samochodu ja tam jestem zadowolony i jak na razie nie mam problemów. Co do halogenu jeszcze nie zamontowany, muszę kable podciągnąć, ale czekam aż się ociepli:) Teraz mam w planach zakup reflektorów FK.
dawidg87, chodzilo mi wlasnie o ahlogeny te cleary bo one beda pekac jak beda mrozy bo swiatlo halogenowe bedzie cieple i wyyniknie zbyt duza roznica temperatur takze zima oszczedzaj sobie halogenowych efektow
Witam!
...i jak zmontowałeś halogeny? ja właśnie kupiłem podobny zestawik (nieco dymiony ) - a zupełnie nie wiem czy pędzie mi potrzebny nowy włącznik - na dniach to sprawdzę bo człowiek zarobiony i jeszcze pogoda nie sprzyja ale napewno będzie działac. Golfa mam nieco ponad miesiąc haha wiec nie wiem jak tam z kablami i wogóle z podłączeniem...
Pzdr.
Będziesz potrzebował nowego włącznika, dwustopniowego, chyba że przerobisz ten co masz podobno się da kable podpinasz pod wtykę przy chłodnicy, wrzucam linka, który wszystko wyjaśnia: http://rydzu777.webd.pl/i...5ee35e93204631d