psychoczarny, pierwszea pozycja to jakas piosenka pezeta wiec nie wiem jak swieci hehe co do 2 pozycji to sa moim zdaniem najlepsze lampy do golfa 3 ale cena jest szokujaca co rpwda przez allegro moze dostac te lampy o 300zl taniej ale 1000 to andal duzo a 3 pozycja to moge CI goraco polecic bo miaelm do czynienia z tymi lampami i sa naprawde warte tych pieniedzy pozdro
no tak tej pierwszej pozycji to nie znam anwet nie widzialem ich w realu ale te helli sa naprwde konkretne tylko cena dosc wysoka ale z ksenonem wygladaja szokujaco
ja widziałem na żywo odpowiedniki tych pierwszych lamp co podałeś tylko, że w chromie http://moto.allegro.pl/it...angel_eyes.html i powiem wam wypas na dodatek koleś miał ksenonki założone, z daleka mi to wyglądało na 6000k
PiJey88, w szoku jestem po Twojej wypowiedzi... nie wiem jak ringi HELLI moga byc do bani przeciez one sa najbrardziej dopracowane ze wszystkich ringow do MK3 a jakie bys proponowal (pewnie FK,in.pro)??
HELLA i jedne i drugie reflektory zajebiste w {cenzura}, zresztą cena też nieczego sobie hehe a jeszcze jak planujesz przemalować golfa na czarno to bedą świetnie pasowały, ale te co pokazałeś na tył juz mi sie nie podobają...