ENZO_89, można i tak najlepiej poszukać czegoś po wyszukiwarce albo zobacz na moje stalówki może coś takiego logo VW na szpilkach a na obręczy takie koło z plastiku... może może
macie rację, czarne stalówki wyglądają lepiej niż błyszczące kołpaki imitujące alusy
_________________ MK3 MATCH by Opolanin REGULAMIN FORUM 3 dni innego swiata tego naszego dla wielu niezrozumialego a dla nas tak wspanialego ONLY VW&VAG!!!!! VAg NYSA
Silnik: 1.6 ABU Pomógł: 5 razy Wiek: 26 Dołączył: 20 Mar 2008 Posty: 400 Skąd: Medyka
Wysłany: 2008-12-02, 18:11
Kicha to pasuje tylko do ciemnych aut wiem to z doświadczenia gdyż sam posiadałem czarne ,założyłem oryginalne dekle/zawleczki WV + kołpaki(ranty) i wygląda o 100% lepiej niż zwykłe czarne stalowy
kołpakom mówimy stanowczo N I E!!! Przynajmniej ja, chodzbym nie wiem jakie felgi miał to czyszcze maluje zakładam i jeżdże a plastykowy bubel omijam, po co wydawać na to pieniądze? ani wyglądu ani jakiejkolwiek korzyści według mnie.
[ Dodano: 2008-12-02, 21:01 ]
Allwall napisał/a:
ja wyznaje zasade we wszystko lepsze od kołpaka, same stalowki lepiej wyglądaja
ale byscie zobaczyli moje fele na tyle to byscie sie przezegnali ;d prawdopodobnie od golfa II
Allwall [Usunięty]
Wysłany: 2008-12-02, 22:20
enzo nieważne, fele to fele, nawet w złym stanie sa lepsze niz jakiś kawałek szarego plastiku na oponie który udaje felge czy chowa wentyl kołpaki są wg mnie złym pomysłem