powiedz mi a ten grill bez znaczka z metalową listwą bez problemu pasuje w miejsce starego???
nie ma żadnego problemu z montażem
to chyba jednak wezmę ten z metalową listwą tylko zastanawiam się czy malować cały czy tylko dół ??bo chciałem uzyskać taki efekt jak na tym zdjęciuhttp://allegro.pl/...okazja_hit.html
Silnik: AAM -> AGG Pomógł: 27 razy Wiek: 22 Dołączył: 03 Sie 2009 Posty: 2513 Skąd: Kutno
Wysłany: 2010-08-19, 05:52
haasiu@o2.pl napisał/a:
golon113 napisał/a:
haasiu@o2.pl napisał/a:
powiedz mi a ten grill bez znaczka z metalową listwą bez problemu pasuje w miejsce starego???
nie ma żadnego problemu z montażem
to chyba jednak wezmę ten z metalową listwą tylko zastanawiam się czy malować cały czy tylko dół ??bo chciałem uzyskać taki efekt jak na tym zdjęciuhttp://allegro.pl/...okazja_hit.html
ja tam nie widzę żadnego efektu Oo
chyba nie jesteś fanem ciemnej strony mocy?
jak już malować grill to listwa a kratki w czarno ale kto woli
Silnik: 2,0 ABF
Wysłany: 2010-08-19, 10:08
to jest metalowa nakładka na plastik. Problem w tym ze cała rdzewieje. Wczoraj ja cała wyczyściłem dziś jeszcze po szpachluje,pomaluje pod kolor nadwozia i mysle ze bedzie git
Silnik: 1.6 ABU Pomógł: 104 razy Wiek: 28 Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4856 Skąd: TKN Końskie
Wysłany: 2010-08-19, 10:37
Polecam plastikowy ostatnio miałem własnie ten z ta dodatkowa metalowa listwa i po sezonie wychodzil rdza,a na dodatek zdazyła juz przejsc na błotniki.teraz mam plastikowy i spokój z rdza
2011:Integracja Racibrz,Ossy,III VAG Meeting Bielawa,Spot integracja-Wodzisław Śl.,SCP,Spot Między forumowy Opole, Spot Integracja z Czechami Virbice,Zakończenie sezonu Kraków
jedno już postanowione na pewno pomalowany będzie dół a żeberka zostają czarne skłaniam się jednak chyba do metalowej listwy wydaje mi się że będzie trwalsza i ładniej wyglądała.
Silnik: 1.6 ABU Pomógł: 104 razy Wiek: 28 Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4856 Skąd: TKN Końskie
Wysłany: 2010-08-23, 10:29
trwalsza moze i bedzie ale po pomalowaniu nie bedzie róznicy miedzy metalem a plastikiem.oczywiscie jesli pomaluje to sprawny lakiernik bo sprayem to wyjdzie lipa.