Wysłany: 2008-01-20, 15:26 Fotele i kanapa z GTI do CL
Mam pytanie, czy fotele i kanapa z golfa GTI będzie pasowała do 3-drzwiowego golfa 1.4 CL??? Mam zamiar wymienic fabrycznie montowane w CL na te z GTI i chce sie upewnic czy to napewno bedzie pasowało, nie chce wyrzucic pieniędzy w błoto.
raz miałem okazje kupić fotele kanape i boczki za 1000zł w dobrym stanie, ale akurat nie miałem kasy i na wiosne mam zamiar zakupić taki komplecik (jak sie uda) i chciałem sie dowiedzieć, czy to na 100% wejdzie.
Silnik: 16 Pomógł: 3 razy Wiek: 31 Dołączył: 22 Sty 2008 Posty: 240 Skąd: warszawa
Wysłany: 2008-01-31, 14:34
pijey88 ladne kubełki masz niedaleko siebie koło hurtowni farmacol jest szrot i stoi rizwalony czarny golf 3 z fajnymi kublami 1do obszycia (kierowcy) jezeli mieszkasz w okolicy ozarowa (po tablicach tak kminie)pozdrawiam
bleky99, no niedaleko mnie, około 15 min, ale narazie nie mam kasy, ale w przyszłości zapoluje na kubełki z GTI RECARO razem z tylną kanapą i boczkami 5d,
w sumie mam aktualnie kubełki, ale ze zwykłą tapicerką, a chciałbym szyte czerwona nicia z napisem RECARO
dokładnie, a ja chciałbym z boczkami razem, ale zapytaj o fotele i tylna kanapę i jak miałbyś okazje to zrób fotke w jakim sa stanie, moze ktoś inny je chapnie, albo jeśli są ok, to moze się skusze