Witam.,.. chce kupic jakies dywaniki do mojego Mk3, obednie mam gumowe i troche ciemno w golfie... patrzalem troche na allegro i nie moge sie zdecywowac... czekam na wasze propozycje...
na giełdach jest tego jak grzybów po deszczu...ja bym Ci polecił cos w tych kolorach http://www.allegro.pl/ite..._iii_f_vat.html
dobrze to wygląda...z czerwonymi napisami tez są ładne...
a Powiedzcie mi jak jest z piaskiem ktory zostaje na nich czy ciezko jest z nich go odkurzyc bo zastanawiam sie nad gumowymi a nad welurowymi? a co sie stanie jesli wejde w morych butach albo z blotem ? ?
K@mil, jezeli chodzi Ci o praktyke to lepsze sa gumowe a juz w szczegolnosci o ten cholerny piasek, ktory wbija sie wszedzie tylko nie w gume
_________________ MK3 MATCH by Opolanin REGULAMIN FORUM 3 dni innego swiata tego naszego dla wielu niezrozumialego a dla nas tak wspanialego ONLY VW&VAG!!!!! VAg NYSA
Silnik: AHF+ Pomógł: 36 razy Wiek: 24 Dołączył: 07 Sty 2008 Posty: 1197 Skąd: Nowy Sącz
Wysłany: 2008-03-12, 20:46
ja mialem kiedys gumowe i na probe wymienilem sobie na materialowe i nie zaluje... ladnie sie prezentuja, nie trzymaja wody a jezeli chodzi o czystosc to wystarczy wytrzepac czy odkurzyc
pawel_ns, to trafiles na jakies superowe, mialem takie dziadostwo ze wytrzepac sie tego nie dalo, piasek tkwil miedzy wloknami
_________________ MK3 MATCH by Opolanin REGULAMIN FORUM 3 dni innego swiata tego naszego dla wielu niezrozumialego a dla nas tak wspanialego ONLY VW&VAG!!!!! VAg NYSA