pawel_ns, no chyba ze tak, ja mialem dywaniki uniwersalne he he, sama nazwa mowi za siebie
_________________ MK3 MATCH by Opolanin REGULAMIN FORUM 3 dni innego swiata tego naszego dla wielu niezrozumialego a dla nas tak wspanialego ONLY VW&VAG!!!!! VAg NYSA
Nie ma jak gumowe. Woda, piasek czy inne brudy można łatwo wyrzucić i jest czyściutko. Ja mam jeszcze z tymi wyższymi rantami to nic nie ucieka na boki. Starszy ma w Pasku B5 też gumowe ale płaskie to się nie sprawdzają bo wszystko co jest na dywaniku spada pod. I uważam że materiałowe też raczej nie są dobre a szczególnie na zimę (śnieg, błoto itd). Z gumy wszystko się wytrzepie a w materiałowych wsiąka ta woda i trochę jest to nieestetyczne... Ale każdy ma takie jakie mu się podobają... Ja polecam gumowe:)
Nie ma jak gumowe. Woda, piasek czy inne brudy można łatwo wyrzucić i jest czyściutko. Ja mam jeszcze z tymi wyższymi rantami to nic nie ucieka na boki. Starszy ma w Pasku B5 też gumowe ale płaskie to się nie sprawdzają bo wszystko co jest na dywaniku spada pod. I uważam że materiałowe też raczej nie są dobre a szczególnie na zimę (śnieg, błoto itd). Z gumy wszystko się wytrzepie a w materiałowych wsiąka ta woda i trochę jest to nieestetyczne... Ale każdy ma takie jakie mu się podobają... Ja polecam gumowe:)
Silnik: 1.4 ABD Pomógł: 5 razy Wiek: 46 Dołączył: 08 Lis 2007 Posty: 180 Skąd: 64-100 Leszno
Wysłany: 2008-09-24, 19:39
Witam. jedz do Norauto tam zamawiasz komplet dywaników jakie chcesz tzn wybierasz kolor dywanika,kolor obszycia i do konkretnego modelu . Cena za kpl 57.00 zł czas oczekiwania 7 dni.Mam-polecam
[ Dodano: 2008-09-24, 20:41 ]
Uniwersalne znaczy DO NICZEGO
Te ktore podalem w linku sa idealne, gdyz sa to odpowiedniki oryginalow, nic nie ucieka na boki, ranty sa w sam raz. Zreszta mam tez welurowe oryginaly, ktore sa pod gumowymi, tak dla bezpieczenstwa