Witam mam mały problem ?
Kupiłem golfika z xenonami i chce je wydemontować .
Są tam założone transformatory - jakie mam kupic żarówki i czy mam zdjąć te transformatory?
Silnik: nie do zajechania Pomógł: 4 razy Dołączył: 03 Sie 2008 Posty: 228 Skąd: Nysa
Wysłany: 2010-08-15, 12:55
Sprawdź też czy poprzednik nie pomieszał instalacji tj oryginalnych wtyczek. Pewnie również zostały zrobione otwory w tylnej części lampy, należało by je czymś zakleić.
A jeśli chodzi o żarówki, polecam Tungsram BluISH sportBLUE odpowiednik Blue Vision, lub Tungsram +90%, odpowiednik Osram Night Breaker
Silnik: 1,6 ABU Pomógł: 28 razy Wiek: 27 Dołączył: 17 Lis 2009 Posty: 2347 Skąd: Skarżysko-Kamienna
Wysłany: 2010-08-15, 17:52
v1rooz, jak by nie było to z jakiegoś powodu są zabronione więc nie do końca się z Tobą i ja zgodzę. Ale to jest Twoja sprawa na czym jeździsz i czym świecisz, póki nie spotkasz na drodze kogoś kto Ci wyłączy na stałe światła, albo w trakcie jakiejś stłuczki stwierdzi że go oślepiłeś.
mialem kontrole w nocy przez policje i do niczego sie nie czepiali, wiec liczy sie ich zdanie dla mnie. nie wasze bardzo mi przykro a tak sie sklada ze tez ide do policji.