z tego co wiem po 95 roku to byla podsufitka materialowa i inna konsola szyberdachu, co do kierunkow owalnych to dopiero koncem 95, zaglowki z tylu jak kierunki koncem 95 bo zmienialy sie wtedy przepisy, po 95 roku GTI ma licznik wyskalowany do 220km/h a nie jak wczesniej do 240km/h inna jest tylna pulka, wczesniej byla podobna do tej z golfa mk 2 taka jakby z plyty w dziurki obita materialem, po 95 roku byla juz taka prasowana, w srodku jakby papier, na zewntrz material przed 95 rokiem jesli auto mialo 2 poduszke to nie mialo pod nia schowka, z tego co sie orientuje, poduszka w kierownicy roznila sie tym ze miala napis Air Bag po prawej pod znaczkiem po 95 ten napis byl na srodku to tyle co sobie przypomnialem
troche to wszystko dziwne ja mam gt tdi 90km z 94r, no i ma 2 poduchy,kubelki,szyberdach,4 zaglowki,elektryka to tylko szyberdach ,reszta to korbki, i abs jeszcze,dzielone przednie lampy,kwadratowe kierunki na blotniku i antenke z przodu,plastiki kompletne od gt i 3 swiatlo stop,a ten napis AIR BAG na kierownicy mam na srodku,a nie pod znaczkiem VW z prawej strony...
Moim zdaniem to nie jest regula ze wszystkie auta maja takie zmiany, to jest kwestia konkretnego auta, pewne roznice zaszly po 95 roku, ale mysle ze nie wszystkie odrazu wprowadzwono i we wszystkich samochodach
mi sie wydaje ze to zalezy od tego na jaki land byl robiony. moja siora miala w
1.4 97 el lustra i szyber ten na 3 guziki a szyby manual.
a ja znowu kokpit mam jasny a boczki siedzenia i reszte wnetrza jasna.
czasem dziwne sa te mody