patrząc od tej strony na licznik bedziesz miał około 10-12 śrubek (ten licznik jest inny) albo na krzyżaka albo na torksa odkręcasz i wyjmujesz elektronike z zegarami
wlasnie niewiem czy mam wszystkie wykrecic czy np tylko po bokach? widze kolo 20 srubek
I jak patrze na zdj na necie to wlasnie musi byc torsk. tylko komplety widze po prawie 30zl
też wymieniałem tarcze na białe. Uważaj przy ściąganiu wskazówek z igieł, ciężko wychodzą i łatwo złamać a śrubki odkręć wszystkie i dobrze dociśnij przy przykręcaniu diody jeśli zmieniasz bo mi jedna przestała łączyć musiałem wszystko znowu rozbierać.. POWODZENIA
odkreca sie gwiazdkami... takimi jak do pilotow pół dnia szukałem.. maskarka rozbierac to jajco.. no i trudno ustawic pozniej wskazowki.. ale powodzenia.. ja rozkrecilem wszystkie pozdro
_________________ Cały czas ludzie sprzedają się tanio, nie przyglądają się twarzom, tylko ubraniom..