Alen, były w wersjach "GTI XX Jahre", możesz kupić z rozbitka lub rozbiórki, ale to rzadko się trafia i cena odpowiednia (300-600 zł w zależności od stanu)
widziałem takie na eBayu de ponad 100 eu raz były na allegro za 500 zł ale jak wspomniał kolega wyżej zadki towar u nas w Polsce a jak już jest to cena kosmos http://www.ebay.de/itm/Go...2477?pt=DE_Auto o takie ci chodzi tez mi się podobają
Jeszcze kolego możesz kupić pasy z Seicento sporting (w Cinquecento też były w sportingach), ale jak jest z przełożeniem ich to bym musiał zobaczyć na mocowania i okucia środkowe. Wzór szycia pasa jest taki sam. Z tego co pamiętam to są o wiele tańsze niż sprzedawane z golfa XX jahre p.s. jeszcze Opel Corsa posiadał czerwone pasy, jest nieco inne szycie wzoru pasa, ale w jakich wersjach to nie wiem
wow to mnie zaskoczyliście myślałem ze to bardziej popularne i tańsze , ale szansa szukania tego na szrotach tam może nie każdy wie ile co warte i da sie wychaczyc za grosze
Silnik: 2.0 ADY Pomógł: 27 razy Wiek: 22 Dołączył: 27 Sie 2010 Posty: 875 Skąd: SKL/Cz-wa
Wysłany: 2011-11-02, 11:24
PSYWERX napisał/a:
Cinquecento
mi w łapy wpadły szelki od fiata CC sporting ale raczej nie da rady jakimś sensownym domowym sposobem ich założyć żeby później nie trząść portkami podczas jazdy
z tego co na forum widziałem to zwijacz pasa niby idzie złożyć z powrotem ( sprężyna robi fajne frrrr jak wyskakuje ) poza tym największy problem to chyba to, że pas by trzeba pruć z jednego końca - żeby ściągnąć to ucho które jest na słupku i wtyczkę do zamka a później założyć te od golfa.