witam ! co moge zrobic i jak zrobic :d abym mial czarny zderzak i listwy w drzwiach tak jak wygladaja po umyciu bo brzydko wygladaja..
probowałem juz plakiem .. pasta i nie pomaga
_________________ Weźmiesz mnie na prostej?? A ja Cię zniszczę na zakręcie!!
Jak chcesz na czernic zderzaki /listwy to polecam czernidło z aplikatorem (taka gąbka)
przyjemnie się nakłada i nie trzeba się brodzić. Co pół roku trzeba to poprawiać bo wiadomo schodzi.
Przepalem? Przeciez to tluste, brudne, do tego na zdesiach + kurz...Pomalowac i czyscic? Czarno widze Ale nie stosowałem więc nie wiem Ja slyszalem o opaleniu opalarka
A ja uporałem sie z wyblakłymi plastikami w prosty sposób ...
Maskujesz cale auto zostawiasz tylko plastiki [ u mnie wyjąłem przedni całkiem potem oklejałem nadkola i zderzaki i mazdnełem je Czarnym Sprayem "Matowym" - nie cale 2 puszki.
Aby efekt trzymał. Na Spray Poleciał Lakier Bez barwny [ zbiegl mi kiedys .. ] i tez wioo .
Rożnica z lakierem i bez jest znaczna. [ na nadkola mi nie starczyło ] i po miesiącu juz leciutką różnicę widać. Ale z lakierem to jak nowe
Robota przyjemna kiedy widzi sie jej efekty.
Silnik: TDI AFN ++ Pomógł: 32 razy Wiek: 27 Dołączył: 15 Mar 2008 Posty: 1394 Skąd: Lidzbark Warmiński
Wysłany: 2011-11-07, 22:52
Koledzy wczesniej juz wspomnieli o przygrzaniu opalarka, słyszalem ze to bardzo dobry sposob lecz sam osobiscie jeszcze nie stosowalem, raz na jakis czas pzreplakuje takim specjalnym plackiem i jest git
_________________ Zapraszam do obejrzenia mojego "ARL"-a;-)
Do tego jest czernidlo do platików, 5 minut roboty i flaszka wystarcza na cały rok, ogólnie wszystko co tłuste. O Opalarce nie słyszalem, ale trochę wg.mnie hardcorowy pomysł, niech ci rączka zjędzie i 200 stopni po lakierze?ehhh, wole czernidlo za 13 zeta i mniej roboty
2011:Integracja Racibrz,Ossy,III VAG Meeting Bielawa,Spot integracja-Wodzisław Śl.,SCP,Spot Między forumowy Opole, Spot Integracja z Czechami Virbice,Zakończenie sezonu Kraków