hehe tyberianki, nic nie trwa wiecznie tym abrdziej w takiej dziedzinie jaka jest motoryzacja wystzko sie zuzywa na czynniki mechaniczne i atmosferyczne i to ejst logiczne jak to ze psu jajca sie swieca w nocy hehe moze kiedys dozyjemy super ramek swiecoacych dozywotnio ale w dzisiejszych czasach liczy sie chwila obecna:P pozdro
miałem za łożone "chromowane" ramki za 10 zł od listopada do stycznia i okazały się tandetne z powodu niskich temperatur ,wody, śniegu,myjni itd."chrom zaczął pękać w rezultacie ramka z przodu stała się czarna bo wszystko odprysnęło z tyłu również szału nie było bo częściowo się złuszczyło .Wiec nie kupujcie tego badziewia lepiej kupić z polerowanej stali nierdzewnej,trochę droższa a efekt 1000000 razy lepszy i jest o wiele trwalsza szczerze to żałuje wydanych 20 zł(2szt.)za te pseudo chromy.Wybór należy do was!!!Poniżej macie fotki mojej podkładki którą zmieniłem z "chromów" na stal nierdzewną!!!!!!
Nawet jakbym za darmo dostal chromowane ramki to w zyciu bym ich na golfa nie zalozyl U siebie mam w czarnym macie, wlasnorecznie prysniete I jak dla mnie jest elegancko