silnik fajnie wygląda , ale jeśli masz fajny kolektor metalowy na silniku, taki jak w GTI 16V, VR6 lub taki jak ja mam A reszta silników ma albo plastikowe albo jakies malutkie
silnik fajnie wygląda , ale jeśli masz fajny kolektor metalowy na silniku, taki jak w GTI 16V, VR6 lub taki jak ja mam A reszta silników ma albo plastikowe albo jakies malutkie
ej ej a GTI 8v?? chyba zapomniałeś wymienić tego silnika
opolanin napisał/a:
czyli warto kupic
duży pieniądz to to nie jest więc zaryzykuj i powiedz czy sie oplacalo a moze nam wszystkim oko zbieleje
Pawlo, w 2.0 GTI 8V jest metalowy, ale jest mały i nieładnie by wyglądał, zobacz foto silnika:
http://www.allegro.pl/ite...arazowany_.html
fajnie by wygladał jakby blok silnika był w chromie, ale raczej nie oddasz silnika do chromowania wiec jak dla mnie ten odpada
a do srania wam potrzebny swiecacy silnik na chorm!!! moim zdaniem to ma dzialac a nie wygladac kto patrzy na to czy silnik sie swieci jak psu jaja czy tez nie ludzie patrza jak pracuje a nie tam glupota totalna!!! widze ze chyba niektorzy maja zbyt wiele kasy hehe jak cos to ja chetnie wezme