Jakos plastikowy w srodku no i jeszcze ta kratka jak z jakiejs koszuli flanelowej...
Z tymi swiatelkami na suficie to przesadzil, a o przodzie juz sie nie wypowiem.
Ja jestem na "nie", ale kazdemu co innego sie podoba.
Ogolnie: pimp car
Styl zupelnie nie w moim guscie, ale wielkie brawa i szacunek za wlozona prace o $ nie wspominajac.
W takich autach, robionych ewidentnie na pokaz liczy sie cos nowego, cos czego nie bylo, liczy sie jakosc wykonania, wykonczonia etc.
Mi się ta kratka kojarzy z takimi starymi wiejskimi spodniami
A te światełka na suficie tak samo zalatuje pod wiejski, jak najwięcej światełek nie ważne gdzie i jak
I ta nawigacja wg mnie powinna być jakoś zamocowana, np tam gdzie ten pojemnik na kasety, albo na środkowej kratce nawiewu bo takie mocowanie na szybie to tylko psuje efekt.
Na podsumowanie moja myśl
Tuning można porównać do makijażu u kobiety.......
Zachęcam was do obejrzenia wszystkich zdjec z przerobki tego Golfa od 1strony.
Ja tak robie jestem gdzies na 50s. i powiem wam ze ten koles to chyba ma cos na punkcie diód bo pcha je wszedziej hehe ....
Szacunek za prace
a mi sie podoba tylko szkoda ze wstawil tapicerke w kratke... gosciu zrobil kawal dobrej roboty nie da sie ukryc i osiagnal swoj cel zapewne bo to jest naprawde nietypowy golf takich ludzi cenie bardzo optycznie jak dla mnie jest ladny
Silnik: 1.8 TDCI Pomógł: 47 razy Dołączył: 20 Sie 2007 Posty: 933 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2008-10-15, 11:17
powiem tak szacunek za włożoną prace bo naprawde każdy element jest tam głaskany no ale i i tu zaczeły sie schody ten beż z ta kratą delikatnie mówiąc mnie się nie podoba z diodami troche przekombinował autko w środku wyglada jak taka sztuczna lala barby nie wiem dlaczego ale te białe plastiki niczym z filmu gwiezdne wojny chyba coś w tym jest ? zewnętrzny wygląd troche lepszy ogólna ocena to 3+