mam golfa w bordowym kolorze bez malowanych zderzaków i zastanawiam sie czy zrobić wszystkie światła w "clear" czy w "black", doradźcie mi który styl bedzie bardziej pasował do tego koloru, ja planuje wstawić kierunki boczne clear, blendy black i kierunki przednie tez black w czarnym zderzaku do tego czarny grill bez znaczka i swiatła przednie z czarnym wkładem za to co do tyłu nie mam zadnych planów jaki kolor wybrać.
Silnik: OHC ABS+ Pomógł: 10 razy Wiek: 24 Dołączył: 26 Maj 2008 Posty: 540 Skąd: Nowy Sącz
Wysłany: 2008-09-20, 18:16
proponowal bym black klar zabardzo oblatany
tutaj masz golfa mojego kumpla bordowy z klarami wiec sobie zerknij jak to wyglada niestety niemam zadnego zdjecia z black
_________________ Życie jest piękne! Jeśli prawidłowo dobierze się środki antydepresyjne
MÓJ GOLF
nie no słuchaj daj grila tak jak na zdjeciu wyzej, lampy daj z czarnymi wkladami jak zamierzasz wydac troche kasy kup hella black ala golf iv, nie baw sie w lampy depo lub na licencji fk bo ladnie wygladaja a soczewki swieca fatalnie no chyba ze dokupisz zestaw hid, kierunki clear black ale nie takie jak oryginaly tylko z joma lub fk boczne sonar black, no ja tak to widze chyba ze srodek zderzaka puscisz w kolor to bedzie malina a na tyl nie dawaj tego co wyzej zranisz goofra, najlepiej tak jak kolega pisze cos z color magic...
dawaj foty na biezaco...
bedziemy doradzac...
Allwall [Usunięty]
Wysłany: 2008-09-20, 20:29
ok:) macie racje z tymi lampami hella magic kupie sobie takie ciemne zeby nie robić wsi tuningu tylko tak bardziej klasycznie:) narazie nie mam czego pstrykac bo stoi u mechanika bo leci olej z łaczenia skrzyni z silnikiem:/ i dopiero we wtorek go odbieram:) ale wstawie fotki tylko na jaki dział zebyście znaleźli potem:D?
I o to chodzi bo golfa trzeba kochać Allwall moim zdaniem do bordowego na przód idealnie pasuja lampy in.pro z czarnymi środkami i soczewką(sam widziałem)Wogóle bordowy z czarnym sie super komponuje(moim zdaniem oczywiście) ale to już kwestia gustu.
Pozdrawiam
moim zdaniem do bordowego na przód idealnie pasuja lampy in.pro z czarnymi środkami i soczewką
Ewentualnie można zaproponować lampy HELLA a'la MK IV BLACK. Sam mam takie, do tego ciemne blendy, ciemne boczne kierunki i tylne lampy seryjnie ciemne i jest gites. Do Twojego koloru taki zestaw byłby niezły
Allwall wrzucaj hella black magic super będzie to wyglądało a na przód to takie lampki jak ja ci napisałem czyli in.pro soczewka albo takie jakie radzi ci wolfzan. Myślę,że będzie rewelacyjnie ale wybór należy do ciebie bo każdy robi golfa na swój niepowtarzalny styl