co wogóle o tym myślicie, jak to według was wygląda, bo z tego co widzę na zdjęciach to dla mnei trójka z BRĄ jest extra, tylko teraz czy pasuje do każdego koloru, czy naprzykład czarna podejdzie pod mojego golfa - foto tutaj: http://www.golf3.pl/topics2/moja-trojka-vt7924.htm
Silnik: vr6 Pomógł: 7 razy Wiek: 30 Dołączył: 14 Lip 2008 Posty: 588 Skąd: Nowy Staw City :D
Wysłany: 2008-08-25, 14:16
Adek19 napisał/a:
wiesz czrne BRA do czarnego auta nie bardzo pasuje
i tu sie mylisz.
mój golf + BRA
na mani widziałem dużo czarnych mk3 z bra na masce i fanie to wyglądało. dodam że ja mam jeszcze przeszytą nicią koloru czerwonego osobiście polecam bo fajnie to wygląda ale tylko na spoty bo przy normalnej jeździe strasznie rysuje maskę
noname_conek, ja przejechałem z BRA 260 km i nie mam nawet ryski na masce, specjalnie wyczyściłem maskę aby się dobrze przyjrzeć i nic na niej nie ma. To wszystko zależy od wykonania, BRA jest podszyta miśkiem, ale na szwach już go nie ma, albo jest, tylko nic nie daje, u mnie jest tak wykonana, że nie ma żadnych krawędzi. Ale i tak nie polecam jazdy na codzień Polecam firmę NC Tuning, mają kilka aukcji na allegro, wykonali mi BRA z szytą czerwoną nicią, nie musiałem dopłacać, jakość bardzo dobra, mocowanie inne niż wszystkie BRA, moja jest naciągana taśmą która zaczepiona jest o zawiasy maski, przez co pod maską nie widać "pajęczyny" gumek napinających, tylko jedną taśmę, która idzie po rancie maski.
Silnik: vr6 Pomógł: 7 razy Wiek: 30 Dołączył: 14 Lip 2008 Posty: 588 Skąd: Nowy Staw City :D
Wysłany: 2008-08-25, 15:29
właśnie, dopóki nie podszyłem jej polarem z brata kurtki rysowała mi maske a teraz jest dosyć dobrze, ale trzeba pamiętać ze bra trzeba ściągac na noc jeśli auto stoi na dworze i jak pada deszcz też trzeba ją ściągać