Silnik: Bora 2.3 Pomógł: 4 razy Wiek: 24 Dołączył: 12 Paź 2007 Posty: 578 Skąd: brać na mody
Wysłany: 2008-08-29, 20:42 Angel eyes chrom czy czarne?
Jak w temacie. nie mogę się zdecydować. Niby auto jest w ciemnym fiolecie, gril bez znaczka jest czarny i czarne lampy by super wyglądały, to jednak jasne też fajnie wyglądają no halogeny z kierunkami w zderzaku są jasne i kierunki na bokach też. jednym słowem nie wiem co wybrać
Hej, jeżeli masz jasne to ja bym proponował chormy, dylematu by nie było gdy dolne kierunki były dymione i czarne lampki pasowały by idealnie. Takie moje zdanie. Pzdr!
Silnik: 1.9 TDI 90KM [1Z] Pomógł: 11 razy Wiek: 22 Dołączył: 15 Lip 2008 Posty: 1458 Skąd: Janówko k. Brodnicy
Wysłany: 2008-08-29, 21:32
Hmmmm myślę, że z czarnymi lampami wyglądałby fajnie. Tylko kwestia zamiany kierunków na dymione... Jeśli udałby Ci się zamienić te kierunki to kupowałbym te czarne lampy.
Silnik: 1.9 TDI AHU Pomógł: 1 raz Wiek: 25 Dołączył: 23 Gru 2007 Posty: 157 Skąd: Szczecin
Wysłany: 2008-09-02, 16:56
Czarne sam niedawono kupiłem czarne i nie długo wstawie zdjęcia jak założę
A dzisiaj przyszły jeszcze stroboskopy które w nich będą wstawie fotki po montażu i podłączoeniu wszystkiego
Jednak stroboskopów niema ale są xenony jutro będą fotki