Wysłany: 2011-11-08, 12:19 [all] Jaki zestawe LED do oświetlnia tablicy rejestracyjnej?
Mam problem z ułamaną blaszka trzymająca żarówkę w lampkach podświetlających tablice rejestracyjna.
Dzwoniłem do znajomego co ma szrot BMW i mówi ze tego nie ma już. Powiedział że to po każdej zimie tak jest i doradził bym sobie kupił zestaw LED na allegro. Tak wiec stwierdziłem że dolutuje takiej samej wielkości blaszkę tam gdzie się ułamała i kupie zestaw LED tylko pytanie do was jaki polecacie zestaw http://allegro.pl/listing.php/search?ca ... nge_view=1 bo wybór jest bardzo duży kusza mnie te d-rash chyba ze to tylko ściema. Jakie wy polecacie?
_________________ SPRZEDAM Felgi do BMW CMS alu 17" z oponami letnimi 225/45, WAHACZE LEMFORDER TANIO DO VW/AUDI, , przewód klimatyzacji VW/AUDI, opony letnie 4x 175/70/R13, Felgi stalowe 15 cali MB,VW.AUDI
w sprinterze tez takie same zalozylem i ani policja polska ani niemiecka ani inspekcja transportu drogowego sie ich nie czepiaja jedni nawet sie pytali gdzie mozna takie kupic
warunek zeby sie nie czepiali - swiatlo ma byc biale lub zolte selektywne ( poprzednio w busie w postojowkach mialem wlozone pomaranczowe zarowki z kierunkow W5W i tez nic nie mowili)
Silnik: 1,9 td AAZ
Wysłany: 2012-01-08, 15:19
Ja też mam ledy w oświetleniu tablicy, świecą jaśniej niż standardowe, lepsza jest widoczność tablicy, nie polecam niebieskich lub czerwonych, można stracić dowód...