Witam, posiadam golfa 3 tdi 90 km i padł mi wtrysk sterujacy i tu właśnie moje pytanie. Czy podejdzie wytrysk o numerach 028130203e , są to inne numery niż w oryginalnym. A jak się różni to czym ?
Pozdrawiam.
Sprawdz przy ilu barach otwierał sie stary a przy ilu otwiera sie ten który podałes teraz. To tak na początek. Jeśli podobne ciśnienie to praktycznie można zakładać
Ok wielkie dzięki za odpowiedzi , ale jeszcze mam jedno pytanko , jak sprawdzić czy idące kable od wtrysku sterującego do sterownika są całe? Czy we wtyczce będzie jakieś napięcie a jak to jakie?
Silnik: 1.9TDI 1Z Pomógł: 41 razy Wiek: 26 Dołączył: 15 Maj 2009 Posty: 1068 Skąd: Bielsko-Biała / Katowice
Wysłany: 2012-01-19, 22:22
Rezystancja ok. 80-120 Ohm
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z ++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj! Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Tak tak to jest rezystancja wtrysku ale chodzi mi o wtyczkę co idzie w stronę sterownika silnika.
I jeszcze czy jak założę wtrysk sterujacy od AFN a reszta będzie od 1z czy to będzie miało szanse prawidłowo działać ? Czy może lepiej tak nie żeźbić ...