Wysłany: 2008-02-21, 21:42 malo plynu do chłodnicy
ostatnio zauwazylem że plyn do chłodnicy jest na poziomie min, w tej chwili nie dysponuje gotówką zeby wymienić bo wiem że tego lepiej nie mieszać, czy aby obecnie troche uzupelnić jak doleje wody destylowanej może to mieć jakiś negatywny wpływ
a wogolnie jaki jest koszt takiej imprezy wymiany płynu ?
koszt to 40 zł za płyn jesli sam sobie go wymienisz. jak narazie mozesz sobie troche tej wody dolać jest też tak że sie płyny nowe mieszają jak masz inny, ale najbardziej zastanawiające jest to dlaczego ubyło Ci płynu??
Kolego marcee! Odkręć korek wlewu oleju, czy aby nie ma od środka takiej "musztardy" - oznaczałoby to wycieki płynu do oleju, najprawdopodobniej przez uszczelkę głowicy . Pozdrawiam. zico
Ostatnio zmieniony przez Zico63 2008-02-22, 11:49, w całości zmieniany 1 raz
Tego to ja nie wiem jestem zielony jeśli chodzi o ten temat dlatego sie was pytam bo nie uśmiecha mi sie jechać do jakiegoś zakładu żeby mi to wymienili, znajac życie troche sie tam zapłaci