Witam mam małe pytanie. od niedawna posiadam golfa
III 1.9 tdi i mam problem jadąc autem podczas spokojnej jazdy szarpie autem natomiast przy każdym gwałtownym użyciu pedału gazu wszystkie dolegliwości ustępują, aż do zmiany prędkości lub biegu wtedy zaczyna się wszystko od nowa. Nadmieniam, że wymieniłem filtr paliwa, pasek rozrządu i po podłączeniu do komputera i ustawieniu pompy wskazuje że jest ok ale tylko teoretycznie. dzięki za odpowiedź.
Witam!
Czasami w golfikach nawala wężyk w zbirniku... Musiałbyś napisać mi tylko czy dzieje się tak niezależnie od tego ile Masz paliwa?? Czy tylko jak jest niski poziom?? Jeśli tylko jak jest niski poziom to raczej będzie ten wężyk..
witam nie miałem jeszcze zatankowanego pełnego baku ale nawet ok połowy baku jest paliwa i też szarpie. czytając wypowiedzi innych na forum dotyczących podobnego tematu zauważyłem iż wszystko sporowadza się do tego, iż może to być to co Pan twierdzi ponieważ zauważają powietrze w przewodzie paliwowym. zatankuję do pełna i sprawdzę oraz prześledzę stan przewodów palwowych.