Silnik: S/TDI Pomógł: 69 razy Wiek: 101 Dołączył: 18 Maj 2008 Posty: 1403 Skąd: Szczecin
Wysłany: 2008-09-09, 18:03
arek rybczyński napisał/a:
tak dostanie delikatnego kopa da się odczuć
absolutnie nie ... w TD/TDI strumienica to naciąganie ludzi na wydatki ... wywal katalizator wspawaj w jego miejsce rure przelotową - a za kasę która zostanie ze strumienicy qp browar
_________________ leopard
leicht panzerwagen
chip tuning
diagnostyka aut z silnikami TDI grupy V.A.G.
pomiary mocy i momentu obrotowego mobilną hamownią Dynomet - również auta z napędem 4x4
Silnik: pracuje jak złoto Pomógł: 144 razy Wiek: 30 Dołączył: 22 Lip 2007 Posty: 4009 Skąd: Szczecin
Wysłany: 2008-09-09, 18:34
ja mam TDI i wywaliłem kata ,wspawałem przelotowa rure i ja na tyłku nic nie odczułem.ale na hamowni pomiar sie zmienił. a kata sprzedłam do skopu i zwróciło mi sie 80zł.
strasznie wrazliwe tyłki ludzie maja jak czuja te 3konie wiecej.... no ale dobra...
Silnik: pracuje jak złoto Pomógł: 144 razy Wiek: 30 Dołączył: 22 Lip 2007 Posty: 4009 Skąd: Szczecin
Wysłany: 2008-09-10, 18:12
SotoM napisał/a:
strasznie wrazliwe tyłki ludzie maja jak czuja te 3konie wiecej
czyć większą moc i zapewniam cię o tym, [/quote]
ok.moze nie to ze czujesz moc. tylko czujesz ze moze szybciej sie zbiera.o tak. no to sie zgodzę.ale nie do konca.
ja niestety tego nie odczułem wycinajać kata i wspawujac rure... za dużo sie jeździ autami które nie schodzą ponizej 100KM