Witam, mam problem z moim golfikiem. otoz na jałowym biegu ma obroty ok 550-600 i calym telepie. chce je troche podniesc zanim wezme sie za wymiane poduszki pod silnikiem, moze to mi pomoze z tymi dziwnymi wibracjami calego kokpitu. jednak nie mam zielonego pojecia jak sie za to zabrac? moze mi ktos pomoc? to moj pierwszy samochod i jezeli komus chcialobysie zrobic zdjecia bylbym wdzieczny szukalem na forum ale nikt nigdy tego nie opisał tak "łopatologicznie". pozdrawiam szczesliwych i tych mniej szczesliwych posiadaczy!
Witam. No to masz za niskie obroty na jałowym - powinny byc w granicy 890-930 (mniej wiecej) - postaram się na dniach opisac ci to w miare dokladnie wraz z fotkami.
Dużo czytam na tym forum (wiele naoprawde potrzebnych dla mnie informacji) i wyczytalem ze wiekszosc ma ok +/- 900 obr/min... mysle ze masz troche wysokie, ale dokladnie wypowiedziec sie nie moge bo ani mechanikiem, ani doswiadczonym uzytkownikiem nie jestem.