Witam pare dni temu sprowadzilem sobie golfa 1.9tdi (90km) wymienilem filtry rozrzad oleje itd....
Moj problem jest taki ze kiedy auto osiaga 2 tys. obrotow to zaczyna nim szarpac jakby sie przyduszal.......Moze mi ktos powiedziec w czym szukac przyczyny albo co mam jeszcze wymienic
Witam!! Ja w moim golfiku przy 2 tys. mam podobny problem z tym ze jak juz osiagnie ok 2,5 tys. obrotow to mu przechodzi i idzie jak burza. Jesli bedziesz wiedzial co jest tego przyczyna to daj znac. Ja tez pojade do mechanika i gdy tylko sie dowiem to napewno sie odezwe. Pozdrawiam
Golf WRC a masz tez problem z gasnieciem auta na niskich obrotach czy jest cieply czy zimny?????? I jeszcze jedno ja niewiem czy niemam walnietej elektyki w tym golfiku bo jak jestem np na skrzyzowaniu i wlanczam kierunkowskaz to auto mi gasnie musze oddac go do elekryka i powiedziec zeby sprawdzil cala instalacje
Hej Bubik!! Jeszcze sie nie stalo zeby mi zgasl przy niskich obrotach.A z tym kierunkowskazem to jak napisales najlepiej pojechac do elektryka. Pozdrawiam
Hej bubik czy mozesz napisac co bylo przyczyna szarpania przy 2 tys bo moja furka dalej tak robi a mechanik z ktorym rozmawialem nie wie co moze byc tego przyczyna. pozdrawiam
przy okolo 2 tyś obrotach zalancza sie turbinka z interkulerem i najprawdopodobniej byl waz przedziorawiony,albo jakas uszczelka wypiepszona i i zasysalo powietrze dlatego samochod szarpal....taki pewnie problem mial kolega....
witam!moze ktos wie co by moglo byc przyczyna w moim golfie napoczatku tak jak dlugo jechalem 160km/h to przerwal tak 2-3 razy a tera jak wymienilem akumulator na wiekrzy to tak juz zaczol przy 130 bardziej przerywac filter paliwowy wymieniony prosze o pomoc.