cze mam pytanko mianowicie to mały problemik jak odpalam mojego tdi to zaskakuje i odrazu gasinie jak jurz odpali to jest ok i działa normalnie do czasu aż go nie wyłącze i znów to samo za karzdym razem http://www.golf3.pl/images/smiles/surprise.gif http://www.golf3.pl/images/smiles/surprise.gif o co chodzi układ szczelny i wszystko reszta ok nie wiem bez naciśnięcia pedału gazu nie zapali za pomysły i rady zgóry dzieka
Silnik: pracuje jak złoto Pomógł: 144 razy Wiek: 30 Dołączył: 22 Lip 2007 Posty: 4009 Skąd: Szczecin
Wysłany: 2008-06-06, 23:44
to wskazuje jakis błąd. cos mu dolega. dobrze by było go podpiąć po VAG'a a nie jakiegos zwykłego KTS'a. mysle ze jak bys napisał ten problem do Leoparda to by ci pomógł
to wskazuje jakis błąd. cos mu dolega. dobrze by było go podpiąć po VAG'a a nie jakiegos zwykłego KTS'a. mysle ze jak bys napisał ten problem do Leoparda to by ci pomógł
HEHEEH zwykłego KTS-a . Zorjentuj sie lepiej co to jest!!!!! A co do problemu to przeczysc soboie elektrozawor na pompie wtryskowej i wszytsko0 wroci do normy
Silnik: S/TDI Pomógł: 69 razy Wiek: 101 Dołączył: 18 Maj 2008 Posty: 1403 Skąd: Szczecin
Wysłany: 2008-06-08, 01:55
scols11 napisał/a:
HEHEEH zwykłego KTS-a . Zorjentuj sie lepiej co to jest!!!!! A co do problemu to przeczysc soboie elektrozawor na pompie wtryskowej i wszytsko0 wroci do normy
KTS - fajna zabawka tyle tylko że jak coś jest do wszystkiego to jest do ...
hex-can też potrafi wiele powiedzieć o aucie
BTW - "przeczysc soboie elektrozawor na pompie" - słuszna uwaga - kolega z kuli to wywróżył czy z fusów po herbacie
myslę ze VAG / KTS / megamax tudzież inne podobne urządzenie powie gdzie leży przyczyna dziwnego zachowania auta ...
_________________ leopard
leicht panzerwagen
chip tuning
diagnostyka aut z silnikami TDI grupy V.A.G.
pomiary mocy i momentu obrotowego mobilną hamownią Dynomet - również auta z napędem 4x4
hymm jak go do kompa potpiolem to błędów niema ale jesli ktoś mugłby mi napisać gdzie jest ten elektro zawur to lece go czyścić i to zaras a na długim przytrzymaniu obrotów około 4000 przy jeździe odcina mi go jakoś dlaczego i dzieka za odpisywanie