Silnik: 1.6 B Pomógł: 11 razy Wiek: 24 Dołączył: 05 Paź 2007 Posty: 280 Skąd: Żory
Wysłany: 2007-12-01, 14:12
hhm sprawdz na pelnym baku czy tez sie tak bedzie dziala spotkalem sie z takim zjawiskiem, ze kolo pompki paliwowej w baku idzie taki wezeyk i moze byc uszkodzony, wyjmij ten wezyk zanuz w karnistrze z ON i zobacz czy bedzie fungowac pozdro
Witam!
kolego miałem dokładnie to samo, zacznij od wymainy filtra paliwa. Ale muszę przyznać, że u mnie to nie pomogło. okazało się, że mam już uszkodzony katalizator i trzeba było zrobić obejście komputera. elektryk samochodowy zrobi to za małe pieniądze. Trzeba tylko w komputerze zewrzeć dwa przewody. po tym zabiegu auto jedzie jak trzeba. Jedno pytanie tylko mam czy jak masz 120 i go przydusi to czy jak lekko puscisz gaz i dociśniesz idzie trochę szybciej?? Ja maiłem takie właśnie objawy. Ten wężyk też warto sprawdzić...
pozdrawiam