Czy ma ktoś może aktualne linki do książki "sam naprawiam" bądź mógł by mia tak ową wysłać mailem bo linki które znalazłem na forum niestety nie działają.
Z góry dzięki.
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
kilka dni temu kupilem uzywany egzemplarz na allegro za 35zl.. Moze lepiej wymoscic te 35zl i miec ja w orginale i pod reka?
(chociaz szczerze to przeczytalem wiekszosc i wiekszosc z tego wszytkiego to np. : uzyj narzedzie xw 800200 itd. ale nie powiem, jest kilka ciekawych rzeczy)
(chociaz szczerze to przeczytalem wiekszosc i wiekszosc z tego wszytkiego to np. : uzyj narzedzie xw 800200 itd. ale nie powiem, jest kilka ciekawych rzeczy)
- malzyk
- Czytacz
Maximxxx napisał(a):Komplet książek z serii sam naprawiam vw:
- golf II
- golf III benzyna
- golf III i Vento
- golf IV - instrukcja obsługi
- vw Bora
- vw Jetta
- passat 88-96 i od 96
- polo
a który to link do passata??? bo te trzy linki to tylko do golfa IV i Bory
[ Dodano: 2008-10-02, 22:00 ]
łaksiak napisał(a):
powinno działac bynajmniej jakiś czas
działa, działa i to jak....dziekuje
- szczurek
A czy ktos ma linka do ksiażki ale zeby był silnik 1,9 TDI 90KM bo mam juz ksiażke taka jak zamieścił koleżanka łaksiak ale tam sa tylko sam 1,9D i 1,9TD a silnika 1Z nie ma
- marcin2105
- Czytacz
ja tez bym poprosil o ksiazeczke do silnika tdi (90km) ... moze byc na maila: macku2@o2.pl albo niech ktos wrzuci na serwer.... z gory dziexxxxx
golf jest bogiem,
astra wrogiem.
~~VW~~!!
astra wrogiem.
~~VW~~!!- macQ
- Czytacz
mike102, Witam.Szukam ksiazki sam naprawiam do 1.6 AEE nigdzie nie ma,te linki wyzej niedzialaja.Jesli ktos ma to bardzo prosze.Z gory dzieki i pozdrawiam 

- pionietrek
- Berbeć