u mnie też tak jest i widziałem nawet w nowszych autach ten objaw więc się nim specjalnie nie przejmuję.
_________________ Moje mk3 “go to work, send your kids to school
follow fashion, act normal
walk on the pavements, watch T.V.
save for your old age, obey the law
Repeat after me: I am free”
a jak go odpalasz, to długo silnik kreci za nim zaskoczy?? bo przez te kilka sekund krecenia do cylindra jest podawane paliwo ktore sie spala przy zastartowaniu i dlatego jest taki bąk... mój takze bonia łupnie z rańca i sie tym w ogole nie przejmuje...
no wlasnie gadalem ze znajomym i tesh tak mowil ze ma u siebie ale ja nigdy tak nie mialem i to mnie zastanawia. teraz powiem ze pali na dotyk jak byly mrozy musial zakrecic z raz rozrusznikiem zanim odpalil
[ Dodano: 2010-02-27, 14:58 ]
vwolf napisał/a:
prawdopodobnie kapie ci wtrysk
jakie tego konsekwencje tylko u pompiarza sprawdzenie??
_________________ JAK RYCERZE ZAWSZE BRONIMY HONORU {Z}
wtryski sprawdzisz VAG'iem. praca wtrysków musi by jak najbliżej +/- 0,.... jak już są na ponad +/-2,... to już lipa. są bardziej lejące niż rozpylające. lejący wtrysk spowoduje wytopienie dziury w tłoku...
Ale może nie ma co się stresować bo może jest wina jakości paliwa a nie stanu twojego silnika...
czytalem tego posta ale w sumie sie rozni troche od mojego problemu mi z rana trzacha buda ale mam zerwana poduche pod silnikiem po lesnym wypadzie. sprawdze wtryski dzis popoludniu napisze co i jak. 01-04-000 kat wtrysku??? wartosc prawidlowa miedzy 49 a 52 mam racje jesli nie mnie popraw i sprawdza przy 90 stopniach???
_________________ JAK RYCERZE ZAWSZE BRONIMY HONORU {Z}
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum