CJ, sam to kupowałem i miałem z tą częścią problem o ile chodzi Ci o tą część czarno złotą, poszperam i dam jakieś namiary
_________________ MK3 MATCH by Opolanin REGULAMIN FORUM 3 dni innego swiata tego naszego dla wielu niezrozumialego a dla nas tak wspanialego ONLY VW&VAG!!!!! VAg NYSA
spróbuj po tym numerze popytać się w sklepach co na schemacie z ETKI, jak ja kupowałem to w kompie mieli to pod nazwą termostat ale nie pamiętam już co było dalej, jak coś to pisz i będziemy szukac dalej, powodzenia
_________________ MK3 MATCH by Opolanin REGULAMIN FORUM 3 dni innego swiata tego naszego dla wielu niezrozumialego a dla nas tak wspanialego ONLY VW&VAG!!!!! VAg NYSA
Silnik: A4 Avant AFN Pomógł: 19 razy Wiek: 23 Dołączył: 12 Sie 2008 Posty: 466 Skąd: Dąbrowa Górnicza
Wysłany: 2008-11-12, 21:59
po mojemu to regulator ssania automatyczny. Tez taki mam u siebie w 1.9D, regulowałem linke zaraz zobacze jak to sie nazywa w ksiazce jezeli jest opisana ta część
CJ, napisze Ci tylko tyle,że ja długo szukałem po sklepach i zacząłem od tego numeru co na schemacie, musisz mówić że do ssania to jest a najlepiej wykręcić i pokazać to w sklepie, ta część występuje tylko w oryginale(przynajmniej tak mi mówili), produkuje firma bosch a koszt to około 200zł a czemu chcesz to wymienić? Co sie dzieje??