ewentualnie z takich rzeczy mozesz jeszcze zmienić filtr kabinowy ten od nawiewu, chyba że nie ma takiej potrzeby i mozesz na klocki i tarcze rzucić okiem w jakim są stanie....ale rozrząd i olej to rzecz święta...
filter paliwa - około 40-50 zł
filtr nawiewu - około 25 zł
filtr oleju - około 30 zł
olej (mineralny około 60zł) (półsyntetyk około 80zł)
rozrząd w TDi to chyba jakieś 300 zł
tyle pamiętam, to są ceny + - pare złotych takie jakie zapamietałem
to co napisałem to akurat pamiętałem, pudełko z ceną filtra paliwa leży cały czas koło mnie na pólce bo zmieniałem moze dwa tygodnie temu (cena 42 zł), może ceny sie różnia w zalezności od miejscowości na części mam rabaty to też moge mieć przez to niektóre części taniej napisane niz gdzies u Was w sklepie wiem tez że za filtr od nawiewu dawałem 24 zł, a i cene rozrządu podawałem kompletnego nie sam pasek do Tdi bo kumpel wymieniał u siebie calkiem niedawno to jakos tak dawał...przeciez sobie tych cen nie wymyślam, tylko tak jak mówie zawsze robie zakupy u znajomego w sklepie nie wiem jak jest w innych sklepach...
ok spoko rozumie cie chyba zle odebrałes to co napisałem?równiez ci dziekuje za twoje ceny a zobacze jak umnie stoi w miescie i tez napiszeza co ile zapłaciłem zobaczymy jak ceny sie róznia!!!
GRZ123, mi tylko chodzi o to żebyś sobie myślał że Cie chce w bład wprowadzić, albo że sobie te zaniżone ceny wymyśliłem, bo tu nie oto chodzi, a racje ma piotr0488 że wszystko zalezy jaka firma produkuje i też pewnie od sklepu gdzie jakie ceny, także zobaczymy ile zapłacisz u siebie w mieście...