Wysłany: 2010-04-06, 17:22 Cieknoący zawrór w pompie paliwa
Witam Koledzy mam problem cienie mi pompa paliwa zlokalizowalem miejsce nie znam sie zabardzo ale wyglada to na jakis zawor podcisnienia jest nie rozbieralny wiec nie ma jak do niego zajrzec prosba moja jest taka czy tos z Was wie jak to sie fachowo nazywa , i gdzie mozna to dostac , bo w slepach tego nie ma i na allgro tez nie, o to foty... Pozdrawiam
Silnik: mTDI & AAZ Pomógł: 13 razy Dołączył: 22 Wrz 2009 Posty: 93 Skąd: warszawa
Wysłany: 2010-04-06, 18:58
jest to króciec odpowietrzający LDA , wyciek masz z powodu o ringa na rysiku a nie tego , góra pompy jest do zdjęcia i rozłożenia celem wymiany uszkodzonego uszczelniacza
ok juz wiem dokladnie o co chodz wielkie dzieki, z tego co widze raczej pompy nie trzeba rozrecac by tam go wymienic wystarczy ten zaworek
[ Dodano: 2010-04-09, 13:02 ]
Witam znów ja z ta sama usterką czy ktoś ma może jakąś porada jak sie dobrac do tej popy by jej za dużo nie rozebrać a wymienic ten oring od LDA?