Witam wszystkich logowalem sie juz kilka dni temu wiec pora sie przywitac Jestem Dawid mieszkam w Jeleniej gorze woj dolnoslaskie a moje VWozidelko to golf III z 93 roku z silnikiem 1F 1,6 75koni z podtlenkiem LPG (swap z silnika 1,8 75 koni robiony przez poprzedniego wlasciciela)
Witam wszystkich użytkowników mam na imię Rafał i jestem z małej miejscowości Koczała 50 km od Chojnic.Posiadam Golfa III z silniczkiem 1.8 benz.+ LPG, takie moje oczko w głowie,liczę,że wśród tak zacnego grona uda mi się udoskonalić autko i rozwiązać wszelkie problemy dotyczące golfiny Pozdrawiam
Witam serdecznie
Mam na imię Mikołaj , jestem z Radomia. Jestem nabywcą Golfa 3 1.6 75km Benz.+LPG. Mam nadzieje ze pomogę w wielu problemach jak również licze na wasza pomoc .:)
_________________ Życie jest za krótkie, żeby jeździć dieslem:)
Witam.
Michał,Dolnośląskie.
Posiadacz 3 aut w tym Golfika 1,8.20 latek z 280000km na blacie.Jego stan jest taki sobie,w ostatnim czasie zeżarł mi sporo nerwów i peelenów:-)
Na dzień dzisiejszy znowu szwankuje(webasto,nierówna praca silnika),ale......lubię go i już.Inne żelastwo dawno bym odstawił w krzaki ale nie Golfika.Dlaczego?...mam sentyment....Roczny Golf III 1,9Tdi z motorkiem AFN był moim pierwszym autkiem:-)
Pozdrawiam
Cześć...jestem Tomek i pochodzę z okolic Radziejowa...od jakiegoś czasu jestem posiadaczem fajnego golfika z 1996 roku...motorek ABF ...niestety po kolizji autko raczej już nie wyjedzie na drogę- chwilowo poruszam się megan 1.6 z 1998r. której mam zamiar się niedługo pozbyć i znów poszukać jakiegoś fajnego GTi 16V Pozdrawiam wszystkich klubowiczów
_________________ Gdy ktoś spyta "A gdzie twoja torba?", odpowiadasz, że została w domu z dziećmi.