Witam .
Mam na imię Patrycjusz z Rybnika .
Jestem posiadaczem Czarnego Golfa 3 Gti 2.0
Jestem nowy na forum i pierwszy raz Posiadam Golfa proszę o pomoc techniczna i rady związane z Golfem.
Chce wymienić lusterka aktualnie są założone lusterka m3 a chce założyć orginalne .
Proszę o pomoc.
ufo_16@op.pl.
Pozdrawiam.
Witam wszystkich , niedawno zakupilem moj pierwszy samochod wybor padl na golfa trojeczke , 95 rok , GL , 1,8 benzynka z przebiegiem 90 tys km . Jednak ma pare niedociagniec jak to straszy samochod . Mam tylko nadzieje ze golfik mnie nie roczaruje i bede siegal juz tylko po nie
Witam wszystkich jestem Łukasz ze Słubic i własnie zakupilem GOLFA III z silnikiem 1.8 3D.Mam nadzieje , ze z wasza pomoca uda mi sie przerobic go tak jak wasze MK3
Witam wszystkich. Na forum jestem nowy. Ostatnio zakupiłem swój pierwszy samochód oczywiście Golf 3 . 92 rok 1,8 silnik 55km , 5 drzwiowy kolor czarna perła.Pochodzę z wroclove ale obecnie mieszkam w Strzelinie. Mam nadzieje że mój nabytek będzie mi służył. Pozdrawiam.
Witam. Jestem Kris i mieszkam w Bełchatowie.
Jestem szczęsliwym posiadaczem Golfa III GTI z 92r z silnikiem 2E.
Jeżdze nim juz prawie 1,5roku i mam nadzieje ze nie bedzie mi sprawial juz więcej kłopotów
Witam ! Nazywam się Tymek i pochodzę z Katowic Ostatnio zakupiłem sobie pierwszy wózek, oczywiście jak VW to tylko z Niemiec i tylko Golf. Rocznik 95, Silniczek 1.6 Benzynka 75PS. Mam nadzieję że to forum i forumowicze pomogą mi w modernizacjach i w jakichkolwiek pomocach byle ich było jak najmniej