WITAM
Mam na imie lukasz ale wszyscy mówią dudi, jestem z Przemyśla mam golfa 3 z silnikiem 1.9tdi w kolorze ciemno niebieskim od 3 lat ale w tym roku postanowilem cos w nim zmienic...
autko obecnie znajduje sie u lakiernika, zakupilem takrze do golfika 17"calowe fele, bre na maske, swiatla przud, tyl i kierunki, nowy gril, dokladke zdezaka z gti, tylna klapa zostanie zmodyfikowana i orginalne zderzaki zostana przerobione... zastanawiam sie nad obniżeniem golfika ale jest maly problem z podjazdem do domu... wiec czy warto...???
Witam Towarzyszy
Mam na imię Wojtek jestem z Kielc.
Na co dzień z kolega prowadzimy klub w Kielcach (VAG-Kielce), który działa na terenie województwa Świętokrzyskiego.
Jeżdżę mk3 1.9 tdi gt
Więcej o moim aucie znajdziecie na:
http://www.vag-kielce.pl/...c.php?f=15&t=60
Mam nadzieje że zacznę się udzielać na forum jak tylko będzie mi na to czas pozwalać.
Miło też będzie poznać fanatyków marki VW.
OldSchool, Witam kolejną osobę z Kielc, cześć Wojtek
_________________ MK3 MATCH by Opolanin REGULAMIN FORUM 3 dni innego swiata tego naszego dla wielu niezrozumialego a dla nas tak wspanialego ONLY VW&VAG!!!!! VAg NYSA
siemka mam na imie Przemek, a mowia na mnie memek, mialem juz tu konto ale mi sie zablokowalo bo zapomnialem hasla (memek). jestem z gryfowa śląskiego (DLW) mam golfa 1,8 GT.